Proiectil cu încărcătură explozivă, descoperit la Aeroportul Oradea

Un proiectil, provenit din cel de-al Doilea Război Mondial, a fost descoperit luni, de muncitorii care efectuau lucrări pentru prelungirea pistei Aeroportului Oradea.

518 afișări
Imaginea articolului Proiectil cu încărcătură explozivă, descoperit la Aeroportul Oradea

Proiectil cu încărcătură explozivă, descoperit la Aeroportul Oradea

Sesizarea cu privire la descoperirea unui proiectil în zona Aeroportului Oradea a fost primită, prin Sistemul Unic 112, în dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor, în jurul orei 13.30.

A fost alertat echipajul pirotehnic din cadrul Detaşamentului 2 de Pompieri Oradea.

„Ajunşi la locul indicat de apelantul numărului unic 112, pompierii militari pirotehnişti au identificat un proiectil cu încărcătură explozivă, de calibru 122 de milimetri, provenit din cea de-a doua conflagraţie mondială. Muniţia, care prezenta un potenţial pericol, a fost ridicată, transportată şi depozitată în condiţii de siguranţă, de către specialiştii pirotehnişti, urmând a fi distrusă ulterior, prin explozie controlată”, a transmis ISU Bihor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici