Proiectil descoperit în apropierea unei şcoli din cartierul Drumul Taberei din Capitală

Un proiectil a fost descoperit, miercuri, lângă Şcoala 146 din cartierul Drumul Taberei, din Sectorul 6 al Capitalei, de către muncitorii care săpau un şanţ, zona fiind izolată de poliţişti, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

473 afișări
Imaginea articolului Proiectil descoperit în apropierea unei şcoli din cartierul Drumul Taberei din Capitală

Proiectil descoperit în apropierea unei şcoli din cartierul Drumul Taberei din Capitală (Imagine: Marius Vasilica/Arhiva Mediafax Foto)

Muncitorii au oprit lucrările şi au anunţat la serviciu de urgenţă 112 descoperirea proiectilului.

Potrivit Dianei Sarca, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii Secţiei 22, care au izolat zona.

Pirotehniştii urmează să ridice proiectilul şi să-l distrugă într-un poligon autorizat, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici