Promovabilitatea în Ialomiţa, 40,2 la sută. La Grupul Şcolar Ţăndărei doar 6 elevi din 244 au luat examenul

În judeţul Ialomiţa, 40,2 la sută dintre elevii care au susţinut examenul de bacalaureat au promovat, procentul fiind cu cinci mai scăzut faţă de anul trecut, când s-a înregistrat 45,2 la sută.

272 afișări

Potrivit inspectorului general şcolar al ISJ Ialomiţa, profesor Ilie Stavăr, cea mai mare medie la bacalaureat a fost 9,93, fiind obţinută de un elev de la Colegiul Naţional "Mihai Viteazul" din Slobozia, acesta fiind urmat, cu media de 9,80, de o elevă de la Liceul Pedagogic "Matei Basarab" Slobozia.

REZULTALE LA BACALAUREAT

"Cu o promovabilitate de 40,2 la sută, judeţul Ialomiţa se situează la mijlocul clasamentului naţional. Cea mai mică promovabilitate s-a înregistrat la Grupul Şcolar Ţăndărei, unde doar şase elevi din 244 au reuşit să treacă examenul, iar la Grupul Şcolar din Urziceni doar şapte candidaţi din 195 au promovat. Elevii nemulţumiţi de notele pe care le-au obţinut la bacalaureat au depus astăzi (n.r. - luni) contestaţii la centrele de examen", a declarat inspectorul şcolar general Ilie Stavăr.

VEZI HARTA PE JUDEŢE A PROMOVABILITĂŢI

VEZI ÎN CE JUDEŢE SUNT CELE MAI PROASTE REZULTATE

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici