Promovare de 70% la proba sportivă pentru cei care vor să devină agenţi MAI

Majoritatea candidaţilor pentru posturile de agenţi de ordine publică, 70%, a trecut în prima zi proba sportivă la concursurile de angajări, din sursă externă, în cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

2525 afișări
Imaginea articolului Promovare de 70% la proba sportivă pentru cei care vor să devină agenţi MAI

Promovare de 70% la proba sportivă pentru cei care vor să devină agenţi MAI

Din cei 1.826 de candidaţi programaţi la proba sportivă în toată ţara, în cadrul concursurilor de angajare din sursă externă organizate de MAI, au promovat 1.329 de candidaţi, adică 70% din aceştia, potrivit MAI.

La începutul lunii mai, mai puţin de o treime din cei 26.155 de candidaţi au trecut de probele eliminatorii.

Reprezentanţii instituţiei precizează că pentru concursurile pentru reîncadrare a foştilor angajaţi ieşiţi din sistem sunt disponibile la concurs 1.107 de posturi în Poliţia Română, Jandarmeria Română, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul General pentru Imigrări şi Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră. Aici, dintre cei 1.885 de candidaţi înscrişi vor merge mai departe 877, după ce au trecut probele medicale şi testarea psihologică.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici