Proprietarul unei case oferite spre vânzare a fost găsit mort în dulap de agentul imobiliar

Un agent imobiliar l-a găsit pe proprietarul unei case de vânzare mort într-un dulap din locuinţă în timp ce îi prezenta unui potenţial cumpărător imobilul, situat într-un oraş din centrul Angliei.

1 afișare
Imaginea articolului Proprietarul unei case oferite spre vânzare a fost găsit mort în dulap de agentul imobiliar

Proprietarul unei case oferite spre vânzare a fost găsit mort în dulap de agentul imobiliar

Era prima prezentare a casei respective, în valoare de aproximativ 350.000 de lire sterline (700.000 de dolari), aceasta aflându-se pe piaţă de numai o săptămână.

Proprietarul a fost descoperit în dulapul din dormitorul principal, spânzurat cu o curea.

"A fost şocant", a spus purtătorul de cuvânt al agenţiei imobiliare Hartleys. "Agentul nostru a scos imediat vizitatorii afară, a închis proprietatea şi a chemat autorităţile", a mai adăugat acesta.

Proprietarul, un burlac de 40 de ani, pare să se fi sinucis. El a moştenit casa de la mama sa, recent decedată, a mai spus sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici