Propunere de arestare preventivă în lipsă a celor trei suspecţi în cazul uciderii lui Adrian Kreier

Procurorii au formulat, vineri seară, propunere de arestare preventivă în lipsă pentru cei trei suspecţi în cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner.

316 afișări
Imaginea articolului Propunere de arestare preventivă în lipsă a celor trei suspecţi în cazul uciderii lui Adrian Kreier

Adrian Kreier

„S-a formulat propunere de arestare preventivă în lipsă cu privire la cei trei bărbaţi acuzaţi de omor calificat şi tâlhărie calificată”, au declarat procurorii sibieni.

Cauza nu se poate judeca vineri seară, fiind necesară îndeplinirea procedurii de citare a acestora.

În ceea ce priveşte eventuala implicare în dosar a unei femei, procurorii au precizat că „din probele administrate până în acest moment nu rezultă cu exactitate contribuţia femeii la comiterea infracţiunilor. Ca atare procurorul va decide măsurile faţă de aceasta după completarea probatoriului”.

Anterior, bărbatul din judeţul Timiş, suspectat că i-a transportat şi sprijinit pe cei trei indivizi, a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru favorizarea făptuitorului, în timp ce suspectul din Dolj despre care Poliţia spunea că „existau date şi indicii rezonabile că ar fi unul dintre cei 3 suspecţi de comiterea infracţiunilor de omor şi tâlhărie calificată” săvârşite asupra omului de afaceri Adrian Kreiner, în 6 noiembrie, în municipiul Sibiu, a fost eliberat din lipsă de probe.

Trei persoane l-au ucis pe omul de afaceri în locuinţa lui din Sibiu. Atacatorii, cu cagule pe feţe, l-au legat şi l-au bătut şi i-au ameninţat cu pistolul fiica, apoi au fugit cu ceasuri în valoare de aproximativ 200.000 de euro.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici