PROTEST SPONTAN la Termocentrala Mintia: Zeci de angajaţi refuză să intre la locul de muncă, nemulţumiţi de "numirile politice"

Câteva zeci de angajaţi ai Termocentralei Mintia din judeţul Hunedoara au declanşat, joi, un protest spontan şi refuză să intre la locul de muncă, exprimându-şi astfel nemulţumirea faţă de ”numirile politice, dar şi faţă de acordarea beneficiilor salariale în funcţie de cumetrii sindicale”.

1060 afișări
Imaginea articolului PROTEST SPONTAN la Termocentrala Mintia: Zeci de angajaţi refuză să intre la locul de muncă, nemulţumiţi de "numirile politice"

PROTEST SPONTAN la Termocentrala Mintia: Zeci de angajaţi refuză să intre la locul de muncă, nemulţumiţi de "numirile politice"

Câteva zeci de energeticieni care lucrează la Termocentrala Mintia din judeţul Hunedoara au refuzat, joi dimineaţa, să intre la programul normal de lucru, transmite corespondentul MEDIAFAX.

”Colegii mei sunt la sediu, dar nu intră la locurile de muncă. Au ajuns la Termocentrală şi cei care sunt schimbul al doilea. Cei care au încheiat programul nu pot ieşi, fiindcă nu pot lăsa locurile de muncă neasigurate. Termocentrala Mintia este la un pas de închidere şi conducerea insistă cu glumele proaste, angajări politice, acordarea de beneficii salariale în funcţie de cumetrii politice, sindicale sau de altă natură şi oamenii îşi cumpără singuri echipamente”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, preşedintele Sindicatului Solidaritatea Hunedoara, Cristian Iştoc.

Angajaţii au aşteptat într-o încăpere din cadrul Termocentralei să ajungă noua conducere de la Complexul Energetic Hunedoara la Mintia, însă ulterior directorul general al CEH, Viorel Stancu, le-a transmis că poate ajunge doar vineri.

În aceste condiţii, preşedintele Sindicatului Solidaritatea Hunedoara a declarat că există riscul ca grupul energetic care funcţionează la Mintia să fie oprit.

Termocentrala Mintia este sucursală a Complexului Energetic Hunedoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici