Protestatari arestaţi acum, la două luni de la evenimentele din 10 august

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 au decis arestarea pentru 30 de zile a celor şapte protestatari acuzaţi că ar fi lovit jandarmii care au participat la mitingul din 10 august. Decizia vine după ce procurorii au făcut percheziţii la domiciliul acestora şi după ce i-au audiat.

2240 afișări
Imaginea articolului Protestatari arestaţi acum, la două luni de la evenimentele din 10 august

Protestatari arestaţi acum, după două luni de la mitingul din 10 august

„La data de 24.10.2018 în total şapte persoane au fost prezentate judecătorului de drepturi şi libertăţi la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti cu propunere de luare a măsurii preventive . Prin încheierea din data de 25.10.2018 a judecătorului de drepturi şi libertăţi a fost admisă propunerea procurorilor şi s-a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile a celor şapte persoane”, se arată într-un comunicat de presă transmis de reprezentaţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Decizia vine după ce procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au efectuat, miercuri, percheziţii la domiciliul celor şapte protestatari, suspectaţi că ar fi lovit jandarmii la mitingul din 10 august şi după ce aceştia au fost audiaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici