Protestul mut „Vă vedem din Sibiu”, organizat de 669 de zile, se suspendă „până la configurarea unei noi formule de guvernare”

Protestul „Vă vedem din Sibiu”, organizat de 669 de zile, a fost suspendat „pentru moment, până la configurarea unei noi formule de guvernare”, au anunţat reprezentanţii mişcării civice pe pagina de Facebook.

239 afișări
Imaginea articolului Protestul mut „Vă vedem din Sibiu”, organizat de 669 de zile, se suspendă „până la configurarea unei noi formule de guvernare”

Sursa FOTO: Facebook „Vă vedem din Sibiu”

Organizatorii protestului „Vă vedem din Sibiu” au anunţat, vineri seara, pe pagina de Facebook a iniţiativei, că prezenţa în stradă nu mai are obiect, întrucât protestul „nu are un adresant cert”.

„Pentru moment, până la configurarea unei noi formule de guvernare, protestul nostru nu are un adresant cert. Aşadar, prezenţa noastră în stradă nu ar avea obiect”, se scrie în postarea de pe reţeaua de socializare.

Decizia a fost luată după adoptarea de către Parlament a moţiunii de cenzură împotriva Guvernului condus de Viorica Dăncilă.

„Însă, indiferent dacă mai suntem fizic prezenţi în stradă sau nu, revendicările noastre sunt aceleaşi care ne-au ţinut în stradă 669 de zile la rând. Cerem aşadar oricărui guvern viitor & Parlamentului: 1) repararea legilor justiţiei; 2) rezolvarea votului pentru diaspora; 3) vot în 2 tururi pentru primari; 4) desecretizarea documentelor privitoare la 10 august; 5) repararea efectelor nocive ale OUG 114”, au mai transmis reprezentanţii mişcării civice.

Protestul mut a avut loc zilnic în ultimele 669 de zile în faţa sediului PSD Sibiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici