Prutul rămâne sub avertizarea cod portocaliu

Râul Prut rămâne sub incidenţa codului portocaliu de inundaţii, în sectorul dintre Drânceni şi vărsarea râului în Dunăre, până miercuri după-amiază, au decis, luni, hidrologii.

17 afișări
Imaginea articolului Prutul rămâne sub avertizarea cod portocaliu

Prutul rămâne sub avertizarea cod portocaliu (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit avertizării hidrologice actualizate luni, codul galben de pe sectorul Ungheni - Prisăcani, aferent judeţului Iaşi, a fost ridicat.

Avertizarea cu cod galben rămâne în vigoare doar pe sectorul de râu aflat între Prisăcani şi Drânceni, cu menţiunea că unda de viitură nu va depăşi, în prima zi, localitatea Grozeşti, riverană acestui sector de râu.

Sub cod portocaliu rămâne sectorul Prutului de la Drânceni şi până la vărsarea sa în Dunăre, aferent judeţelor Vaslui şi Galaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici