PSD cere Guvernului Orban să-l demită pe Costel Alexe

Ministrul Mediului, Costel.Alexe, trebuie demis imediat, conform standardului enunţat chiar de preşedintele Klaus Iohannis, susţin social-democraţii, care arată că este suspectat că a plagiat în teza de doctorat.

576 afișări
Imaginea articolului PSD cere Guvernului Orban să-l demită pe Costel Alexe

PSD cere demisia lui Costel Alexe

„Ministrul Mediului Costel Alexe, suspectat că a plagiat în teza de doctorat, trebuie demis imediat, conform standardului enunţat chiar de preşedintele Iohannis”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a PSD.

Social-democraţii îi solicită public premierului Orban să semneze „astăzi” încetarea mandatului acestuia.

„Dacă şeful Guvernului ezită să facă asta, Klaus Iohannis trebuie să intervină urgent! Altfel, înseamnă că PNL reevaluează nu doar corupţia şi traseismul, ci şi plagiatul. La guvernare, nici plagiatul nu li se mai pare dureros ca o plagă, ci tinde să fi devenit obişnuit ca o şpagă”, se mai arată în postarea PSD.

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a plagiat în lucrarea de doctorat, mai multe pagini din teza sa fiind copiate dintr-un studiu şi o carte care nu apar menţionate nici în notele de subsol, nici în bibliografie, scrie publicaţia Reporter de Iaşi. Unul din fragmentele plagiate este copiat cu tot cu o greşeală de tehnoredactare, se arată în cadrul anchetei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici