Pui mort de pasăre, găsit într-un borcan cu fasole păstăi cumpărat de la magazin

Un bărbat a cumpărat de la un magazin de cartier din municipiul Iaşi un borcan cu fasole păstăi în care se află un pui mort de pasăre, iar inspectorii OPC au făcut un control la unitatea respectivă şi au decis retragerea conservelor de la vânzare.

88 afișări
Imaginea articolului Pui mort de pasăre, găsit într-un borcan cu fasole păstăi cumpărat de la magazin

Pui mort de pasăre, găsit într-un borcan cu fasole păstăi cumpărat de la magazin

Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, a cumpărat de la magazinul respectiv un bax cu şase borcane cu fasole verde.

"Am mâncat din trei borcane, iar când am vrut să mai desfac unul am văzut că în el se află un pui mort de vrabie. Am sunat la firma producătoare şi mi-au zis că o să vină cineva să discute cu mine. Am văzut că nu se mai interesează nimeni şi azi (n.r.-luni) m-am dus cu el la OPC. Nu e normal aşa ceva. Dacă mânca un copil din borcan? Nu mai pun fasole în gură în viaţă mea", a declarat Petru Sincu.

În urma reclamaţiei ieşeanului, inspectorii de la Protecţia Consumatorului au făcut un control la magazinul respectiv şi au retras de la vânzare restul lotului de conserve de fasole.

"S-a aplicat o amendă de două mii de lei reprezentanţilor magazinului pentru că au comercializat produse neconforme. Se va face o anchetă şi la producător, iar acesta riscă să fie închis", a declarat, luni, Valerian Sălăvăstru, şeful Inspectoratului Regional pentru Protecţia Consumatorului Iaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici