Puncte pentru colectarea de ajutoare destinate celor afectaţi de inundaţii, în Sectorul 4

Şase puncte pentru colectarea de ajutoare destinate persoanelor afectate de inundaţiile din ultima perioadă au fost înfiinţate în Sectorul 4, din dispoziţia primarului Cristian Popescu-Piedone, urmând să fie deschise începând de luni, între 9.00 şi 19.00.

66 afișări
Imaginea articolului Puncte pentru colectarea de ajutoare destinate celor afectaţi de inundaţii, în Sectorul 4

Puncte pentru colectarea de ajutoare destinate celor afectaţi de inundaţiii, în Sectorul 4 (Imagine; Razvan Lupica/Mediafax Foto)

Punctele pentru colectarea de ajutoare, la care sunt aşteptaţi toţi cei care vor să doneze îmbrăcăminte, încălţăminte, apă potabilă, alimente neperisabile, pături şi orice alte obiecte pe care le consideră utile gospodăriilor afectate de inundaţii, vor funcţiona de luni până vineri în centrele de prim ajutor în cazul unor situaţii de urgenţă, se precizează într-un comunicat remis MEDIAFAX de Primăria Sectorului 4.

Astfel, ajutoare vor fi adunate în containere amplasate în zonele Piaţa Sudului (pe platou), Piaţa Sudului (capătul liniilor de troleibuz 73, 74, 77), bd. Şincai (vizavi de Parcul Tineretului), Piaţa Progresul, Piaţa Străduinţei şi staţia de metrou Brâncoveanu.

Potrivit sursei citate, demersului iniţiat de edilul Sectorului 4 s-a alăturat şi primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu, "într-o acţiune umanitară comună, care îşi propune să sensibilizeze şi să motiveze declanşarea în rândul bucureştenilor, indiferent de sectorul în care locuiesc, a omeniei şi spiritului de solidaritate, faţă de problemele pe care, din nefericire, le întâmpină românii care locuiesc în zonele afectate de inundaţii".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici