Putin a găsit vinovatul pentru dezastrul Marinei Ruse. Un amiral a plătit cu funcţia

  • Amiralul Evmenov a dispărut, fiind înlocuit provizoriu de Moiseiev.
  • Fontanka şi Izvestia: şeful Flotei Nordului, numit comandant interimar, este un expert în lansarea rachetelor.
  • Moscova a pierdut 20 de nave din cele 70 care făceau parte din flota Mării Negre.
1301 afișări
Imaginea articolului Putin a găsit vinovatul pentru dezastrul Marinei Ruse. Un amiral a plătit cu funcţia

Ştirea privind schimbarea de la vârful flotei ruse, care a fost confirmată de Izvestia aseară târziu sună astfel: comandantul şef al Marinei Ruse, amiralul Nikolai Evmenov, a fost înlocuit.

Nu există niciun anunţ oficial dinspre oficiali, dar mai multe surse convergente au raportat că şeful Flotei de Nord, Alexander Moiseyiev, a fost numit noul comandant.

Marina Rusă suferă, iar controlul Mării Negre se plăteşte scump. Pierderile l-au determinat pe Putin să-l concedieze pe şeful Marinei, Nikolai Evmenov, care era comandantul şef al Marinei din 2019. Primii care au prezentat ştirea au fost cei de la Fontanka, apoi a fost confirmată de Izvestia.

Alexander Moiseiev, noul comandant interimar, este şef al Flotei de Nord din 3 mai 2019, iar în 2011 i s-a acordat, prin decret al preşedintelui de atunci - Medvedev, titlul al Eroului Rusiei pentru că a efectuat cu succes lansări de rachete dintr-un submarin strategic. Specialitatea lui este, de fapt, lansarea de rachete.

În cei doi ani de război, Moscova a pierdut definitiv între 15 şi 20 de nave, inclusiv nave de debarcare, submarine şi crucişătorul amiral Moskva.

Ultima navă mare distrusă a fost corveta rusească „Sergey Kotov” (cost de producţie 65 de milioane de dolari), o navă foarte importantă din punct de vedere militar.

În primăvara anului 2022, flota rusă de la Marea Neagră avea 70 de nave. dar Putin este enervat nu numai de navele pierdute, ci şi de faptul că flota rusă a fost efectiv forţată să se retragă de pe coasta ucraineană şi să se mute mai departe, în alte porturi mai la est.

Cartierul general din Sevastopol a fost de asemenea atacat şi aproape în întregime distrus, iar Evmenov cu siguranţă nu a fost considerat fără vină în această serie impresionantă de înfrângeri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici