RADET anunţă sistarea apei calde în 25 de blocuri din Ştirbei Vodă, Berzei şi Calea Plevnei

Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) Bucureşti infomează că de luni până în 9 octombrie va fi sistată furnizarea apei calde către 25 de blocuri situate în străzile Ştirbei Vodă, Berzei şi Calea Plevnei, din sectorul 1 al Capitalei, întrucât se înlocuieşte reţeaua de distribuţie.

194 afișări
Imaginea articolului RADET anunţă sistarea apei calde în 25 de blocuri din  Ştirbei Vodă, Berzei şi Calea Plevnei

RADET anunţă sistarea apei calde în 25 de blocuri din Ştirbei Vodă, Berzei şi Calea Plevnei (Imagine: Catalina Filip/Mediafax Foto)

RADET Bucureşti anunţă necesitatea executării unei lucrări complexe de modernizare (înlocuire) a reţelei primare de distribuţie a energiei termice în zona Ştirbei Vodă, din sectorul 1, începând de luni.

"Aceasta implică sistarea furnizării de energie termică pentru apă caldă către 25 de blocuri situate în străzile Ştirbei Vodă, Berzei şi Calea Plevnei, racordate la tronsonul pe care se intervine. Întreruperea serviciilor s-a făcut începând cu dimineaţa acestei zile (luni-n.r.) şi se estimează că alimentarea cu apă caldă către acestea va putea fi reluată cel mai târziu în data de 9 octombrie, ora 18.00", precizează RADET, într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX.

RADET Bucureşti le adresează scuze consumatorilor pentru disconfortul provocat şi apelează la înţelegerea acestora, reamintindu-le că pot fi obţinute informaţii apelând gratuit şi din orice reţea Dispeceratul de Urgenţă Telverde al RADET Bucureşti la 0800.820.002.

Echipele de intervenţie vor face eforturi pentru a încheia intervenţia în cel mai scurt timp posibil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici