RADET întrerupe furnizarea căldurii pe timp de zi în Capitală

Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) Bucureşti a anunţat că începând de marţi întrerupe furnizarea căldurii între orele 9.00 şi 23.00, ca urmare a temperaturilor medii ridicate înregistrate în ultimele zile în Capitală.

25 afișări
Imaginea articolului RADET întrerupe furnizarea căldurii pe timp de zi în Capitală

RADET întrerupe furnizarea căldurii pe timp de zi în Capitală

În condiţiile variaţiilor de temperatură ce se înregistrează în această perioadă, RADET va furniza energie termică numai pe timpul nopţii, între orele 23.00 şi 9.00, informează municipalitatea într-un comunicat de marţi.

Totodată, potrivit sursei citate, consumatorii şi asociaţiile de proprietari care doresc întreruperea permanentă a energiei termice au posibilitatea de a efectua manevrele necesare atât la nivelul fiecărui apartament, cât şi la nivelul asociaţiei, de la vana contorului de branşament.

În cazul în care asociaţia de proprietari nu dispune de un contor de branşament, reprezentanţii acesteia pot solicita întreruperea agentului termic pentru încălzire prin sigilarea şi blindarea instalaţiilor.

RADET se află în subordinea Primăriei Municipiului Bucureşti şi furnizează căldură şi apă caldă în peste 600.000 de apartamente din Capitală, având contracte cu peste 8.000 de asociaţii de locatari. Regia administrează aproape 525 de kilometri de reţele primare de alimentare cu căldură şi peste 875 de kilometri de reţele secundare şi operează peste 2.200 de puncte termice şi 48 de centrale termice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici