RADET va plăti 141 de milioane către ELCEN, între noiembrie 2008 şi martie 2009

Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) va plăti 141 de milioane către ELCEN, începând din luna noiembrie şi până în luna martie 2009, nefiind în momentul de faţă dificultăţi în asigurarea alimentării cu energie termică a blocurilor din Capitală.

8 afișări
Imaginea articolului RADET va plăti 141 de milioane către ELCEN, între noiembrie 2008 şi martie 2009

RADET va plăti 141 de milioane către ELCEN, între noiembrie 2008 şi martie 2009

Potrivit lui Virgil Ramba, CET SUD a avut dificultăţi în asigurarea alimentării cu energie termică a blocurilor din cartierele Titan, Pantelimon şi parţial Colentina din cauza unei avarii, pe care angajaţii regiei o vor remedia "rapid" .

Totodată directorul RADET a mai arătat că nu vor primi căldură asociaţiile de proprietari la care se finalizază lucrări de investiţii ce au termen limită sfârţitul lunii octombrie, precum şi asociaţiile de proprietari care au datori la plata facturilor către RADET.

Directorul Regiei Autonome de Distribuţie a Energiei Termice (RADET), Virgil Ramba, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că începând de luni seară regia va furniza căldură pentru locuitorii Capitalei, fiind înregistrate temperaturi sub zero grade trei nopţi consecutive.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici