RADET verifică instalaţiile de alimentare cu energie termică din Capitală până în 10 octombrie

Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) Bucureşti a anunţat, miercuri, că din 24 septembrie până în 10 octombrie face probe şi verifică reţeaua de termoficare, înaintea alimentării cu energie termică.

206 afișări
Imaginea articolului RADET verifică instalaţiile de alimentare cu energie termică din Capitală până în 10 octombrie

RADET verifică instalaţiile de alimentare cu energie termică din Capitală până în 10 octombrie (Imagine: Catalina Filip/Mediafax Foto)

Reprezentanţii RADET arată, miercuri, într-un comunicat de presă transmis agenţiei MEDIAFAX, că în perioada 24 septembrie - 10 octombrie are loc pregătirea reţelei de termoficare pentru noul sezon de încălzire.

În timpul acestor probe, asociaţiile de proprietari trebuie să se asigure că instalaţiile interioare ale imobilelor sunt în stare de funcţionare, iar eventualele lucrări sunt finalizate.

De asemenea, pentru a fi evitate probleme privind "integritatea instalaţiilor de alimentare cu energie termică", personalul regiei va face verificări. Aceştia vor prezenta documente pentru accesul la instalaţiile de termoficare din subsolul imobilelor, a precizat RADET.

Reprezentanţii regiei mai arată că potrivit reglementărilor legale, debranşarea proprietarilor de la instalaţia de termoficare nu se poate face în timpul sezonului de încălzire.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici