Radiografia şomajului în România! Vezi dacă lucrezi într-un domeniu care va face concedieri în perioada următoare!

Industria prelucrătoare, construcţiile şi comerţul. Acestea sunt domeniile din care s-au înregistrat cei mai mulţi şomeri în luna mai. Domenii care vor continua să genereze cei mai mulţi şomeri şi în lunile următoare, potrivit unui sondaj al Institutului Naţional de Statistică, realizat în rândul managerilor.

28 afișări
Imaginea articolului Radiografia şomajului în România! Vezi dacă lucrezi într-un domeniu care va face concedieri în perioada următoare!

Radiografia şomajului în România! Vezi dacă lucrezi într-un domeniu care va face concedieri în perioada următoare! (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

Ultimele date publicate de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) indică faptul că, din totalul şomerilor din România, aproape trei sferturi (72,3%) sunt persoane cu studii primare, gimnaziale sau profesionale.

Din rândul celor cu liceul sau cu studii postliceale vine unul din cinci şomeri, în timp ce 6,4% dintre şomerii români au studii universitare.

Citeşte mai multe despre domeniile în care se vor face concedieri pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici