Radu Cristescu, către noul ministru al Afacerilor Interne Marcel Vela: De unde a avut mama dvs. 300.000 euro şi sute de milioane de lei în conturi? - DOCUMENT

Radu Cristescu, membru PSD, îi solicită noului ministru al Afacerilor Interne (MAI), Marcel Vela, să explice de unde avea mama sa, Vela Iconia, în 2012, 300.000 de euro şi sute de milioane de lei în conturi şi depozite în bănci, amintind că Vela era în 2012 primarul municipiului Caransebeş.

5369 afișări
Imaginea articolului Radu Cristescu, către noul ministru al Afacerilor Interne Marcel Vela: De unde a avut mama dvs. 300.000 euro şi sute de milioane de lei în conturi? - DOCUMENT

Radu Cristescu, către noul ministru al Afacerilor Interne Marcel Vela: De unde a avut mama dvs. 300.000 euro şi sute de milioane de lei în conturi? - DOCUMENT

"Domnule Marcel Vela, acum ca aţi fost instalat ministru de Interne, as vrea sa va rog sa răspundeţi la următoarea întrebare: De unde a avut distinsa dvs mama, Vela Iconia, o femeie în etate din Comuna Armeniş, în anul 2012, 300.000 de euro şi sute de milioane de lei pe care să-i depună în conturi şi depozite în bănci? Reamintesc ca in anul 2012 eraţi primar al municipiului Caransebeş şi fericit posesor al lucrării de centură al municipiului Caransebeş", a scris, pe Facebook, Radu Cristescu.

Social democratul a ataşat şi câteva fotografii cu situaţia conturilor şi depozitelor in bănci ale mamei lui Marcel Vela.

Marcel Vela a preluat marţi conducerea Ministerului Afacerilor Interne. El a fost preşedinte al Comisiei de Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă a Senatului, între februarie şi septembrie 2018, potrivit CV-ului afişat pe site-ul Senatului.. Senatorul PNL este membru în Comisia pentru ape, păduri, pescuit şi fond cinegetic, precum şi în Comisia pentru învăţământ.

Acesta s-a născut pe 2 iunie 1963 în Armeniş, judeţul Caraş Severin. Marcel Vela a absolvit Licerul Traian Doda din Caransebeş şi Şcoala de Ofiţeri în Rezervă - Lipova, precum şi studii superioare, politehnice şi ştiinţe juridice, potrivit sursei citate.

Trei mandate de primar al muncipiului Caranşebeş a avut liberalul, în intervalul 2004-2016, iar în perioada 2001-2004 a fost consilier municipal. Între anii 2000 şi 2001 a fost prefect al judeţului Caraş-Severin. Între 1996 şi 2000 a fost consilier municipal, iar în perioada 1992 şi 1996 a fost viceprimar al municipiului Caransebeş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici