Radu Mazăre, operat de hernie inghinală

Primarul municipiului Constanţa Radu Mazăre a recunoscut, miercuri, că a fost operat de hernie inghinală şi nu are voie să facă efort fizic timp de două luni.

798 afișări
Imaginea articolului Radu Mazăre, operat de hernie inghinală

Radu Mazăre, operat de hernie inghinală (Imagine: Mediafax Foto)

Mazăre a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă că intervenţia chirurgicală a fost efectuată sâmbătă trecută, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti şi a decurs foarte bine.

Medicii i-au interzis să făcă efort fizic în următoarele două luni, iar în această perioadă primarul nu are voie să mai practice sporturi extreme.

"Sport de noapte nu am voie două săptămâni, sport de zi n-am voie o lună şi jumătate, dar după două luni pot să îmi reiau activităţile în totalitate", a declarat Radu Mazăre.

El este convins că hernia inghinală a apărut din cauza efortului mare pe care îl face la practicarea sporturilor extreme, dar nu va renunţa la acestea.

Mazăre a mai dezvăluit că în aceste zile au probleme de sănătate şi doi dintre principalii săi colaboratori. Astfel, fratele său, deputatul Alexandru Mazăre, se luptă cu o răceală puternică, iar viceprimarul Gabriel Stan este ţinut în casă de un vărsat de vânt.

Primarul a spus că intervenţia chirurgicală suferită săptămâna trecută nu îl va împiedica să îşi desfăşoare sarcinile cotidiene.

El a precizat că va încerca să se odihnească în perioada sărbătorilor pascale, dar cu toate acestea nu va rata slujba de Înviere, susţinută de IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, la Catedrala Sfinţii Petru şi Pavel din municipiul Constanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici