Raed Arafat a anunţat primele concluzii ale exploziilor şi incendiului de la Crevedia

Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), a anunţat duminică primele concluzii ale exploziilor şi incendiului de la Crevedia.

848 afișări
Imaginea articolului Raed Arafat a anunţat primele concluzii ale exploziilor şi incendiului de la Crevedia

Raed Arafat a anunţat primele concluzii ale exploziilor şi incendiului de la Crevedia

Potrivit lui Arafat, echipele de intervenţie care s-au dus la faţa locului au descoperit că sunt probleme cu hidranţii. Cel puţin unul dintre hidranţi nu avea presiune, au stabilit anchetatorii.

Prima măsură a reprezentat evacuarea caselor din jur, iar primii şefi ai pompierlor au ajuns la locul intervenţie la aproximativ o oră după apelul la 112. În total, au fost aproape 100 de apeluri la 112 privind exploziile şi incendiul de la Crevedia, a mai anunţat Arafat.

„Conducerea intervenţie este a pompierilor care au expertiză. Eu când am ajuns acolo, la aproximativ o oră, dispozitivul era stabilit, oamenii erau stabiliţi, activitatea era în desfăşurare, erau stabilite evacuarea şi răcirea”, a explicat Raed Arafat.

Ministerul de Interne a anunţat că în urma exploziei de la staţia GPL din Crevedia au fost 58 de victime. Trei oameni au murit, 25 de pacienţi au fost externaţi, iar 12 răniţi au fost transferaţi în străinătate. Cei mai mulţi răniţi sunt angajaţi ai ministerului. Trei pacienţi răniţi sunt în continuare în stare critică. Doi se află la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti şi la Spitalul Bagdasar Arseni Bucureşti, iar al treilea este într-o unitate medicală din Milano.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici