Raed Arafat: "N-am mai avut vacanţă din 2004" Ce recomandări le face românilor pentru concediu

  • Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă ne recomandă să facem vacanţa acasă anul ăsta.
  • Raed Arafat speră că românii să evite focarele europene, dar şi să sprijine economia locală.
  • Arafat nu e afectat de pandemie la acest capitol. Nu şi-a mai luat concediu de 16 ani.
2383 afișări
Imaginea articolului Raed Arafat: "N-am mai avut vacanţă din 2004" Ce recomandări le face românilor pentru concediu

Raed Arafat: "N-am mai avut vacanţă din 2004" Ce recomandări le face românilor pentru concediu

Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, le recomandă românilor să stea acasă de 1 mai, iar apoi să aştepte relaxarea măsurilor de siguranţă. Cât despre concediul de vară, Arafat le spune românilor să rămâna în ţară, ca să evite pericolul din alte ţări, dar şi să sprijine economia grav afectată de stearea de urgenţă.


”Oamenii să îşi calculeze că vor face vacanţa acasă. Adică acasă, în România, nu acasă la ei neapărat, dar în România. Şi asta din două motive: este mult mai uşor să lucrezi la acest lucru şi eviţi să stai blocat undeva printr-un aeroport. Doi, este un sprijin pentru industria noastră, care are nevoie de noi acum, în această perioadă. Când va începe şi cum va fi, chiar nu pot să vă spun până nu vedem evoluţia virusului. Însă clar că nu din 1 mai, asta este clar”, a declarat Raed Arafat la Antena 3.

”Cei care şi-au calculat, că am citit pe Facebook, că mergem la mare pe 1 mai, mergem şi facem totul de 1 mai, cum făceam până acum, asta cu siguranţă nu. După 15 mai se vom anunţa măsurile şi se va şti aproximativ pe unde ţintim relaxarea unor măsuri pe partea turistică, dar acum e prea devreme”, a adăugat Raed Arafat.

”E un an total atipic", spune Arafat.

”Eu din 2004 nu am avut vacanţă. Această problemă eu nu o am, dar asta nu înseamnă că nu îi înţeleg pe cei care îşi programează şi care vor să meargă în vacanţă”, a mai declarat şeful DSU.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici