Stocurile de măşti vor fi o necesitate în şcoli anul acesta. Alexandru Rafila prevede o creştere a cazurilor de coronavirus

Profesorul Alexandru Rafila spune că, după deschiderea şcolilor, va creşte numărul de cazuri şi crede că şcolile ar trebui să aibă stocuri de măşti.

409 afișări
Imaginea articolului Stocurile de măşti vor fi o necesitate în şcoli anul acesta. Alexandru Rafila prevede o creştere a cazurilor de coronavirus

FOTO: Profimedia

„Dacă un copil o să vină cu o singură mască la şcoală şi o rupe - este o chestiune care se va întâmpla - o rupe, o scoate sau o scapă pe jos, încearcă să o schimbe cu un coleg - sunt copii, noi asta nu înţelegem şi trebuie să se manifeste ca atare - nu ştiu cea mai bună soluţie. Probabil că existenţa unui stoc de măşti care să compenseze toate aceste lucruri în şcoală”, a afirmat, la Digi 24, Rafila.

Profesorul a atras atenţia că elevii vor reproduce la şcoală ceea ce văd acasă acasă, deoarece dacă părinţii consideră că folosirea măştii nu este potrivită, copiii vor avea aceeaşi reticenţă.

„Va creşte numărul de cazuri. Pentru copii nu este dramatic Dar numărul de cazuri la nivel naţional va creşte”, a conchis profesorul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici