RATB: Toate autobuzele şi troleibuzele din parcul auto circulant sunt echipate cu anvelope de iarnă

Toate autobuzele şi troleibuzele din parcul circulant al RATB sunt dotate cu anvelope de iarnă, numai anul acesta fiind cumpărate încă 3.000 de astfel de echipamente, care au costat 960.000 de euro, a declarat luni, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al regiei, Brânduşa Raeceanu.

200 afișări
Imaginea articolului RATB: Toate autobuzele şi troleibuzele din parcul auto circulant sunt echipate cu anvelope de iarnă

RATB: Toate autobuzele şi troleibuzele din parcul auto circulant sunt echipate cu anvelope de iarnă (Imagine: Andrei Moise/Mediafax Foto)

"Toate autobuzele şi troleibuzele din parcul circulant al Regiei Autonome de Transport Bucureşti, care are 1.000 de autobuze şi 197 de troleibuze, sunt echipate cu anvelope de iarnă, conform legislaţiei în vigoare", a spus Raeceanu.

Potrivit sursei citate, Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) a achiziţionat prin licitaţie, anul acesta, 3.000 anvelope de iarnă Pirelli M+S, în cadrul unui contract de 960.000 euro fără TVA, preţul individual de cumpărare fiind de 320 de euro.

Reprezentanţii regiei de transport au mai precizat că RATB are încheiate poliţe de asigurare RCA pentru toate vehiculele din parcul propriu, respectiv autobuzele, tramvaiele şi troleibuzele din parcul circulant, precum şi utilajele de intervenţie şi autoturismele regiei.

Astfel, numărul poliţelor de asigurare cu valabilitatea de un an care au fost încheiate este de 2.103, valoarea totală a acestora fiind de 1.930.555,45 lei, potrivit reprezentanţilor RATB.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici