RATB: Tramvaiele liniilor 7 şi 25 circulă pe un traseu modificat din cauza unei avarii la o conductă

RATB a anunţat că deviază liniile 7 şi 25 la terminalul Zeţarilor şi înfiinţează linie navetă de autobuze până la terminalul CFR Progresul din cauza unei avarii la reţeaua de apă, pe Şoseaua Giurgiului.

2003 afișări
Imaginea articolului RATB: Tramvaiele liniilor 7 şi 25 circulă pe un traseu modificat din cauza unei avarii la o conductă

RATB: Tramvaiele liniilor 7 şi 25 circulă pe un traseu modificat din cauza unei avarii la o conductă

"Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) anunţă că, în urma apariţiei unei avarii la o conductă din reţeaua de apă pe Şoseaua Giurgiului, tramvaiele liniilor 7 şi 25 vor circula deviat, de la Şos. Giurgiului, pe Strada Anghel Alexandru, Strada Zeţarilor, cu întoarcere la capăt de linie Zeţarilor. Pentru preluarea fluxului de călători, a fost înfiinţată o linie navetă între terminalul CFR Progresul şi Strada Zeţarilor", potrivit unui comunicat de presă al RATB remis miercuri MEDIAFAX.

Conform Apa Nova, lucrările de remediere vor dura până pe 10 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici