VIDEO  Război în Ucraina. Un tanc rusesc a tras în cameramanul care filma o clădire în flăcări din Borodianka

5151 afișări
Imaginea articolului Război în Ucraina. Un tanc rusesc a tras în cameramanul care filma o clădire în flăcări din Borodianka

Războiul din Ucraina. Un tanc rusesc trage în cameramanul care filma o clădire în flăcări din Borodianka

În războiul din Ucraina, bombele cad în Kiev, paraşutiştii Kremlinului din Harkov au înconjurat Mariupol, iar soldaţii lui Putin şi au ocupat Hersonul.

Asta în timp ce Joe Biden declară: „Putin izolat mai mult ca niciodată”, iar Zelenski anunţă că „6.000 de ruşi ucişi de la început”

Realitatea de pe front continuă să fie halucinantă. Un tanc rusesc a tras în direcţia unui cameraman care filma bătălia din Borodianka, oraş ucrainean la aproximativ 70 km de capitala Kiev.

Reporterul filma împrejurimile din interiorul unei clădiri, în momentul în care a fost executat un foc din vehiculul de luptă care a lovit clădirea, distrugând-o parţial. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici