Razie pe şoselele din Ilfov. Au fost descoperite sute de nereguli, inclusiv şoferi beţi şi drogaţi

Zeci de nereguli au fost descoperite în timpul unei razii care a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică pe şoselele din judeţul Ilfov. La filtre au fost descoperiţi şoferi băuţi şi drogaţi, dar şi o maşină aflată sub sechestru.Totalul amenzilor este de aproape 50.000 de lei.

384 afișări
Imaginea articolului Razie pe şoselele din Ilfov. Au fost descoperite sute de nereguli, inclusiv şoferi beţi şi drogaţi

Razie pe şoselele din Ilfov. Au fost descoperite sute de nereguli, inclusiv şoferi beţi şi drogaţi

În cadrul acţiunii Blocada „poliţiştii Serviciului Rutier împreună cu poliţiştii rutieri de la structurile din teritoriu, au monitorizat drumurile publice din judeţ, având în atenţie, cu precădere, depistarea persoanelor care nu respectă regimul legal de viteză, precum şi a persoanelor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice ori a substanţelor psihoactive.”

În timpul acţiunii au fost constatate mai multe nereguli, pentru care poliţiştii rutieri au aplicat 147 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 47.150 de lei. De asemenea, au reţinut şapte permise de conducere, din care două pentru consumul de alcool, şi au retras 18 certificate de înmatriculare. În total au fost constatate şase infracţiuni, câte două de conducere sub influenţa alcoolului, de conducere sub influenţa substanţelor psihoactive şi de conducere fără permis.

Printre cei descoperiţi de poliţişti este un bărbat beat, drogat şi fără permis de conducere.

„În Pantelimon a fost oprit un autoturism condus de un bărbat, iar la testarea cu aparatul alcooltest a rezultat valoarea de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, bărbatul a fost testat cu aparatul din dotare, în cauză rezultând indicii cu privire la consumul unei substanţe psihoactive. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice. În urma verificărilor efectuate, a rezultat şi faptul că, bărbatul nu deţine permis de conducere. În cauză, a fost deschis dosar penal, pentru trei infracţiuni la regimul rutier”, au transmis poliţiştii.

În oraşul Voluntari, poliţiştii au oprit un autoturism, condus de un bărbat, iar în urma verificărilor efectuate, a rezultat că maşina se află sub sechestru, într-un dosar de executare silită. În cauză, poliţiştii au retras certificatul de înmatriculare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici