Reacţia conducerii echipei Dinamo, după incidentele petrecute în Piaţa Victoriei

Conducerea echipei de handbal masculin Dinamo a anunţat, prin intermediul paginii de facebook, că nu "a organizat niciun fel de deplasare şi niciun fel de miting" şi a ţinut să le mulţumească suporterilor pentru încurajările din meciul cu Steaua, din sferturile de finală ale Cupei României.

6374 afișări
Imaginea articolului Reacţia conducerii echipei Dinamo, după incidentele petrecute în Piaţa Victoriei

Reacţia conducerii echipei Dinamo, după incidentele petrecute în Piaţa Victoriei (Imagine: Marian Ilie / Mediafax Arhiva Foto)

Peste 100.000 de oameni au protestat, miercuri seara, în faţa Guvernului, nemulţumiţi faţă de adoptarea ordonanţei de urgenţă privind modificarea Codurilor penale. Mai mult, oficialii echipei de handbal Dinamo au declarat că nu au niciun fel de legătura cu incidentele petrecute în Piaţa Victoriei.

”Echipa de handbal a clubului doreşte să mulţumească încă o dată suporterilor, ce sunt de fiecare dată la înălţime. Am vrea, de asemenea, să şi clarificăm câteva lucruri referitoare la evenimentele de ieri.

Echipa de handbal nu a organizat niciun fel de deplasare şi niciun fel de miting. Fiecare suporter în parte este, împreună cu noi, jucători, staff şi conducere, parte din familia Dinamo, astfel că suntem cu toţii implicaţi, la diferite nivele, în parcursul echipei.

Suntem alături de fiecare dinamovist în parte, dar cum fiecare individ are preferinţele şi apartenenţele sale, nu putem nici judeca, nici asuma nimic”, anunţă conducerea echipei de handbal masculin Dinamo Bucureşti, pe pagina de Facebook a formaţiei.

Dinamo s-a calificat în Final Four-ul Cupei României la handbal masculin, după ce a învins marea rivală Steaua, scor 25-18.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici