Reacţia fostului principe Nicolae, după ce s-a aflat că nimeni din Casa Regală nu va participa la nunta lui. Ce s-a întâmplat cu invitaţia trimisă

Fostul principe Nicolae a declarat, referitor la faptul că participarea Casei Regale la nunta sa nu a fost confirmată, că încă mai este timp. Întrebat despre luna de miere, nepotului Regelui Mihai spune că este posibil să meargă, anul viitor, în America de Sud.

9874 afișări
Imaginea articolului Reacţia fostului principe Nicolae, după ce s-a aflat că nimeni din Casa Regală nu va participa la nunta lui. Ce s-a întâmplat cu invitaţia trimisă

Casa Regală nu va participa la nunta fostului principe Nicolae. Ce s-a întâmplat cu invitaţia trimisă

Întrebat, duminică, de corespondentul MEDIAFAX, ce poate să spună despre nuntă, fostul principe Nicolae a răspuns: „Da, mai avem puţin şi abia aşteptăm. Aproape totul este pus la punct. Sunt foarte fericit să fiu aici, la Sinaia, şi să facem nunta aici”.

Fostul principe Nicolae a spus că are peste 200 de invitaţi şi că în ultimele zile a primit mai multe confirmări. El a declarat că încă nu are emoţii, dar este sigur că acestea vor începe de săptămâna viitoare, dar până la urmă „totul va fi foarte ok şi foarte frumos”.

Despre nuntă, fostul principe a afirmat că aceasta va fi, la biserică, una tradiţională, iar recepţia, seara, va fi „mai formală, protocolară”.

Întrebat despre absenţa Casei Regale a României de la nuntă, nepotului Regelui Mihai a spus: „De la Casa Regală a României din păcate nu am avut nicio confirmare încă, dar mai avem timp”.

Surse apropiate nepotului Regelui Mihai declarau că invitaţia trimisă de fostul principe Nicolae Casei Regale a fost înapoiată nedeschisă.

Mai mult, susţin aceleaşi surse, nici mama nepotului regelui Mihai nu va participa la ceremonie.

„Casa Regală nu va veni, nu a confirmat. Nu a răspuns la invitaţie. A trimis-o înapoi, nedeschisă (invitaţia - n.r.). Mama i-a spus lui Nicoale, din câte ştiu, personal, că nu va veni. Doar sora lui a anunţat că vine”, a declarat sursa citată.

Nepotul Regelui Mihai, fostul principe Nicolae, se căsătoreşte cu Alina Binder în 30 septembrie, petrecerea urmând să aibă loc la Cazinoul din Sinaia. Cei doi vor pleca de la biserică în caleaşcă, aşa cum s-a întâmplat în urmă cu zeci de ani, la nunta principesei Ileana, fiica Regelui Ferdinand.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici