Reacţia Gabrielei Firea după ce protestatarul Cristian Dide a anunţat că organizează un protest la casa ei

Gabriela Firea a anunţat că a depus plângere pe numele protestatarului Cristian Dide deoarece acesta ar organiza pe Facebook, joi, un miting la domiciliul primarului Capitalei. „Este un atentat la viaţa mea şi a familiei mele”, spune Firea.

3265 afișări
Imaginea articolului Reacţia Gabrielei Firea după ce protestatarul Cristian Dide a anunţat că organizează un protest la casa ei

Reacţia Gabrielei Firea după ce protestatarul Cristian Dide a anunţat că organizează un protest la casa ei

„Am făcut plângere pentru această ameninţare. Este un atentat la viaţa mea şi a familiei mele. Invit autorităţile statului să-şi facă datoria legală şi să ia măsuri. Nu cred că într-un stat de drept legea este facultativă pentru unii cetăţeni”, a scris Firea pe Facebook.

Precizările vin după ce, joi, Cristian Dide a postat pe pagina lui de Facebook un mesaj potrivit căruia acesta organizează un protest la casa primarului general.

„Care vă mai mutaţi câteva ore cu noi în Voluntari? La poartă la Firea şi Pandele”, scrie Dide.

Foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici