FOTO: Reacţie în lanţ greu de prevăzut, în urma unui accident produs în Ilfov. Doi copii şi o tânără au fost răniţi

  • Doi copii de 6 şi 12 ani aflaţi pe trotuar şi o femeie au fost răniţi, vineri seara, în urma unui accident stupid în Ilfov.
  • Două maşini s-au ciocnit, iar una dintre ele a lovit un copil, în timp ce cealaltă s-a izbit de un copac, iar copacul a rănit un alt copil.
1422 afișări
Imaginea articolului FOTO: Reacţie în lanţ greu de prevăzut, în urma unui accident produs în Ilfov. Doi copii şi o tânără au fost răniţi

Conform Poliţiei Ilfov, accidentul s-a produs în localitatea Amara.

În urma acestuia, doi copii, de 6 şi 12 ani şi o femeie în vârstă de 26 ani au fost răniţi.

Din verificări a reieşit că şoferul unui autoturism nu a observat intenţia altuia de a vira la stânga şi cele două maşini s-au ciocnit.

În urma coliziunii, un autoturism a ajuns pe trotuar şi a lovit un copil, iar cel de-al doilea autoturism a intrat într-un copac, acesta lovind un alt copil.

De asemenea, o femeie în vârstă de 26 de ani, pasageră al celui de-al doilea autoturism, a fost rănită.

Cele 3 victime au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia.

Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul Drager, rezultatul indicând valori negative.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici