Recompensa oferită în cazul omului de afaceri kuweitian dispărut în 2015 în judeţul Prahova a ajuns la 1 MILION de euro. Oferta este valabilă pentru o perioadă limitată de timp

Familia omului de afaceri kuweitian dispărut în 2015 la Cheia, judeţul Prahova, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că dă o recompensă de un milion de euro celor care oferă indicii pentru găsirea bărbatului. Recompensa este valabilă doar o lună.

1287 afișări
Imaginea articolului Recompensa oferită în cazul omului de afaceri kuweitian dispărut în 2015 în judeţul Prahova a ajuns la 1 MILION de euro. Oferta este valabilă pentru o perioadă limitată de timp

Recompensa oferită în cazul omului de afaceri kuweitian dispărut în 2015 în judeţul Prahova a ajuns la 1 MILION de euro

Familia lui Mohammed Albaghli a anunţat că este dispusă să ofere suma de 1 milion de euro drept recompensă celor care oferă informaţii de natură să ducă la găsirea omului de afaceri.

”Pentru o mai multă încurajare şi simulare, în vederea obţinerii de ajutor pentru a afla ce s-a întâmplat cu tatăl nostru, pe perioada unei singure luni, luna august, recompensa va fi ridicată la suma de 1 milion de euro care va fi oferită oricărei persoane care oferă informaţii de natură să ducă la găsirea tatălui nostru”, a anunţat familia.

Sursa citată a precizat că, după această lună, se menţine recompensa de 500.000 de euro, oferită începând de anul trecut.

Milionarul Mohammed Albaghli, de oirigine kuweitiană, a dispărut în data de 5 august 2015, ultima oară fiind văzut în satul Cheia din judeţul Prahova. Aici, Mohammed Albaghli are o casă de vacanţă, iar când a fost văzut pentru ultima dată pleca la plimbare.

„Ne punem întrebarea cum de într-o localitate aşa de mică, precum Cheia, cu câteva sute de locuitori, unde toţi se cunosc între ei, nu s-a găsit niciun indiciu şi nu a fost rezolvat acest caz, iar în oraşe mari, cu milioane de locuitori, se găsesc făptaşii şi se rezolvă cazurile? Credem că investigaţiile trebuie să se concentreze pe localitatea Cheia şi în special pe locul de unde a dispărut fratele meu. De la Cheia să se pornească spre alte locuri”, declara, anul trecut, Ibrahim Albaghli, fratele bărbatului dispărut.

De atunci, autorităţile române şi kuweitiene au participat la investigaţii însă, potrivit familiei bărbatului, fără niciun rezultat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici