Recompensă pentru familia trecătorului împuşcat în timpul atacului de la Braşov

Bărbatul împuşcat la Braşov după ce a sărit în ajutorul angajaţilor casei de schimb valutar va fi recompensat, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisar-şef Liviu Naghi.

167 afișări
Imaginea articolului Recompensă pentru familia trecătorului împuşcat în timpul atacului de la Braşov

Comisarul şef Liviu Naghi (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, vor fi făcute demersuri pentru ca bărbatul ucis în timp ce a sărit în ajutorul celor doi angajaţi ai casei de schimb să fie recompensat post-mortem, urmând să se decidă dacă va fi vorba despre o sumă de bani pe care o va primi familia acestuia.

Naghi a mai spus că victima nu era cadru militar.

Bărbatul, în vârstă de 55 de ani, era absolvent al Facultăţii de Mecanică.

Două persoane au murit, iar o alta este rănită, în urma unui atac armat produs, joi seară, la o casă de schimb valutar din zona centrală a municipiului Braşov.

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), două dintre victime erau angajaţi ai societăţii care deţine casa de schimb valutar, iar cea de-a treia era un trecător care a încercat să îl oprească pe agresor.

Citeşte şi:

Portretul robot al atacatorului de la Braşov

Braşov: Doi morţi şi un rănit, în urma unui atac armat la o casă de schimb

Autorul jafului armat de la Braşov, căutat de sute de poliţişti şi jandarmi (Video)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici