Record într-un judeţ din România: Un şofer a fost prins la volan cu o alcoolemie de 1,92 mg/l

Un bărbat din judeţul Brăila a fost prins, marţi, la volan cu o alcoolemie de 1,92 mg/l în aerul expirat. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei, este cea mai mare alcoolemie depistată la conducătorii auto din Brăila în acest an.

9014 afișări
Imaginea articolului Record într-un judeţ din România: Un şofer a fost prins la volan cu o alcoolemie de 1,92 mg/l

Record pe drumurile din Brăila: şofer prins la volan cu o alcoolemie de 1,92 mg/l

Bărbatul de 49 de ani din comuna brăileană Mircea Vodă a fost oprit de poliţiştii din cadrul Sectiei 4 Poliţie Rurală Ianca marţi, în jurul orei 16.20. Deoarece mirosea a alcool, şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat cea mai mare alcoolemie înregistrată în judeţ în acest an: 1,92 mg/l.

„Şoferul a fost oprit pe un drum din localitate. După ce a fost folosit etilotestul, poliţiştii au realizat că bărbatul băuse foarte mult. El avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 1,92 mg/l. Este cea mai mare alcoolemie înregistrată în judeţul Brăila în ultimul timp, cu siguranţă în acest an”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Belciugan.

Şoferul a fost dus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici