Reducerile de salarii ar putea continua şi în 2011

Preşedintele Federaţiei "Alma Mater", Anton Hadăr, a declarat, duminică, după discuţiile de la Palatul Cotroceni, că preşedintele Traian Băsescu a atras atenţia că dacă ordonatorii de credite nu vor aplica măsurile de reducere a cheltuielilor, diminuările salariale ar putea continua şi în 2011.

22 afișări
Imaginea articolului Reducerile de salarii ar putea continua şi în 2011

Reducerile de salarii ar putea continua şi în 2011

"Dacă anvelopa salarială va fi menţinută la acelaşi nivel şi în 2011 şi dacă ordonatorii de credite nu vor aplica măsurile stabilite, reducerea de salariilor va continua şi în 2011", a spus Anton Hadăr.

Liderul Federaţiei "Alma Mater" a precizat că în prezent nu există certitudini că măsurile de reducere a cheltuielilor nu vor continua şi anul viitor.

Măsurile de reducere a cheltuielilor bugetare vor fi aplicate până la 31 decembrie, au anunţat liderii confederaţiilor sindicale la finalul discuţiilor cu preşedintele, arătând că marţi vor discuta cu Guvernul şi reprezentanţii partidelor, iar în funcţie de rezultat vor decide dacă renunţă la proteste.

Liderul sindical a arătat că în cadrul discuţiilor cu preşedintele Traian Băsescu s-a decis crearea unei structuri de criză din care să facă parte sindicatele, patronatele, reprezentanţi ai Guvernului şi ai partidelor politice, rolul structurii fiind de a analiza măsurile propuse pentru reducerea cheltuielilor bugetare, dar şi soluţiile alternative.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici