Refacerea şcolilor şi grădiniţelor: Cum a reacţionat un muncitor la vederea reporterilor - VIDEO

Un reporter Pro TV care a surprins un muncitor de pe un şantier de renovare a unei grădiniţe din Bucureşti a avut parte de o reacţie inedită a acestuia.

378 afișări
Imaginea articolului Refacerea şcolilor şi grădiniţelor: Cum a reacţionat un muncitor la vederea reporterilor - VIDEO

Refacerea şcolilor şi grădiniţelor: Cum a reacţionat un muncitor la vederea reporterilor

Privitul în zare sprijinit de lopată şi un somn sănătos la umbra unui dud sunt cele două stări prin care trece zilnic orice muncitor român. Să nu vă mire că toate oraşele sunt pline de şanţuri, ori că de 7 ani încoace nu sunt gata toate şcolile şi grădiniţele pe care ar fi trebuit să le refacem din bani europeni.

Joi, angajaţii unei firme de construcţii sforăiau cu nici o jumătate de oră înainte ca Sorin Oprescu să le viziteze şantierul.

Trezit dintr-un somn adânc, un muncitor care îşi face siesta înaintea vizitei oficiale devine brusc agresiv. Totul se întâmplă în curtea Grădiniţei 73 din Sectorul 5.

Nervos, muncitorul a lovit cu o piatră camera de filmat. Alertaţi de zgomot, apar şi şefii de şantier. În faţa superiorilor muncitorul schimbă varianta.

Citeşte mai multe despre reacţia muncitorului la vederea reporterului pe www.stirileprotv.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici