Regina Camilla oferă ultimele detalii despre sănătatea Regelui Charles

Regina Camilla face un anunţ optimist după ce Regele Carol al III-lea a început tratamentul împotriva cancerului: „Se descurcă extrem de bine în aceste circumstanţe”.

3120 afișări
Imaginea articolului Regina Camilla oferă ultimele detalii despre sănătatea Regelui Charles

Regina Camilla oferă ultimele detalii despre sănătatea Regelui Charles

În timpul unui eveniment caritabil la Catedrala din Salisbury, Camilla a spus: "Se descurcă extrem de bine în aceste circumstanţe. Este foarte emoţionat de toate scrisorile şi mesajele pe care oamenii i le trimit de pretutindeni. Este foarte încurajator", a spus ea, conform Sky News.

Camilla a ajuns la primul ei angajament regal după diagnosticul de cancer al regelui zâmbind şi a mulţumit oamenilor pentru sprijinul lor continuu.

Acţiunea caritabilă strânge bani pentru organizaţiile caritabile locale Wiltshire Bobby Van Trust, Wiltshire Air Ambulance şi Community First Youth Action Wiltshire.

Şi alţi membri ai Familiei Regale şi-au continuat îndatoririle regale de la anunţul diagnosticului de cancer al Regelui.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici