Regina Elisabeta, apariţie surpriză la balconul Palatului Buckingham, în ultima zi a Jubileului

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a avut duminică, în ultima zi a Jubileului de platină, o apariţie surpriză la balconul Palatului Buckingham, anunţă CNN.

3403 afișări
Imaginea articolului Regina Elisabeta, apariţie surpriză la balconul Palatului Buckingham, în ultima zi a Jubileului

Regina Elisabeta, apariţie surpriză la balconul Palatului Buckingham, în ultima zi a Jubileului

Regina a lipsit de la evenimentele de vineri şi sâmbătă - o slujbă la Catedrala St. Paul şi o după-amiază la hipodromul Epsom - după ce a simţit „disconfort” în timpul paradei de joi.

În apariţia de duminică, Regina a fost flancată în balcon de prinţul Charles şi soţia sa, Camilla, ducesa de Cornwall, precum şi prinţul William şi Catherine, ducesa de Cambridge, şi cei trei copii ai lor.

Mii de oameni au primit cu încântare apariţia monarhului de 96 de ani, care a afişat un zâmbet larg.

Chiar dacă nu am participat personal la fiecare eveniment, inima mea a fost cu voi toţi, şi rămân angajată să vă servesc cât mai bine, susţinută de familia mea”, se arată într-un mesaj de mulţumire adresat de Regină la finalul jubileului, potrivit BBC.

În Marea Britanie au fost patru zile de fast, petreceri şi parade pentru a sărbători cei 70 de ani pe tron a Reginei Elisabeta a II-a.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici