Reguli de călătorie: Mănâncă fructe doar cu scobitoarea şi nu privi oamenii direct în ochi!

Călătorim astăzi în toată lumea, fie pentru afaceri, fie pentru destindere, însă în fiecare ţară există diferenţe culturale ce se relevă în toate domeniile. De aceea, orice călător pe acele meleaguri ar trebui să înveţe cât mai multe despre ţara respectivă, pentru a se putea adapta mediului social nou.

288 afișări
Imaginea articolului Reguli de călătorie: Mănâncă fructe doar cu scobitoarea şi nu privi oamenii direct în ochi!

Reguli de călătorie: Mănâncă fructe doar cu scobitoarea şi nu privi oamenii direct în ochi! (Imagine: Viorel Dudău/Mediafax Foto)

Ne-am propus, pentru aceasta, să vă facem cunoscute obiceiuri şi tradiţii ale unor popoare, dar şi câteva reguli de bază referitoare la ţinută, comunicare şi comportament în relaţiile cu ceilalţi.

ARABIA SAUDITĂ

Cu siguranţă, mulţi sunt curioşi de obiceiurile ce trebuie respectate în momentul în care vizitează din plăcere sau în scop de afaceri Arabia Saudită. Fiind o ţară cu o o cultură considerată de unii controversată, este bine să stiţi că islamul guvernează viaţa economică, politică şi personală a cetăţenilor acestei ţări.

Citeşte mai multe despre regulile de călătorie în străinătate pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici