Reorganizare la PSD cu Daniel Ghiţă la conducere, înainte de alegeri locale anticipate la Bragadiru

Daniel Ghiţă, deputat PSD de Ilfov şi fost kickboxer, a preluat conducerea interimară a PSD Bragadiru pentru a reorganiza organizaţia, în vederea alegerilor locale care vor avea loc în scurt timp.

525 afișări
Imaginea articolului Reorganizare la PSD cu Daniel Ghiţă la conducere, înainte de alegeri locale anticipate la Bragadiru

Reorganizare la PSD, înainte de alegeri locale anticipate de la Bragadiru, în urma condamnării primarului

„Bragadiru este un oraş tânăr şi activ, care se dezvoltă pe zi ce trece, beneficiind, ca şi restul localităţilor ilfovene de imediata apropiere a Bucureştiului, este practic o prelungire a sectorului 6”, spune deputatul PSD. 
 
Daniel Ghiţă consideră că oamenii trebuie să trăiască bine indiferent dacă locuiesc în urban, în oraşe mari sau mici, sau în zona rurală. 
 
Fostul luptător K1, Daniel Ghiţă, a ajuns în Parlament după ce a deschis lista de candidaţi PSD pentru Camera Deputaţilor, la Ilfov, la alegerile parlamentare de anul trecut.
 
El primeşte acum o funcţie politică în PSD, ca interimar la conducerea organizaţiei Bragadiru, pentru a pregăti alegerile locale. Locuitorii din oraşul ilfovean Bragadiru vor fi chemaţi la urne la 27 iunie, pentru alegerea primarului localităţii. 
 
Vasile Cimpoieru, primarul PNL ales la scrutinul din 2020 şi cel care a condus localitatea timp de mai multe mandate, a fost condamnat definitiv la 4 ani şi 4 luni de închisoare pentru instigare la fals material în înscrisuri oficiale şi complicitate la fals intelectual în legătură cu emiterea unor autorizaţii de construire.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici