REPARTIZARE LICEE 2011: S-a făcut repartizarea. Vezi în ce liceu ai intrat

Repartizarea computerizată a absolvenţilor de clasa a VIII-a care au participat la prima etapă de admitere, în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere şi în funcţie de opţiunile acestora înscrise în fişa de opţiuni, s-a făcut astăzi, 12 iulie.

15833 afişări
Imaginea articolului REPARTIZARE LICEE 2011: S-a făcut repartizarea. Vezi în ce liceu ai intrat

REPARTIZARE LICEE 2011: S-a făcut repartizarea. Vezi în ce liceu ai intrat

REPARTIZAREA ONLINE LICEE 2011:VEZI ÎN CE LICEU AI INTRAT

REPARTIZARE LICEE: Topul celor mai bune liceedupă rata de promovare la

Centrele de admitere judeţene şi cel al municipiului Bucureşti tipăresc şiafişează, până miercuri, 13 iulie, în fiecare unitate de învăţământgimnazial precum şi în centrul special de înscriere pentruabsolvenţii proveniţi din alte judeţe lista candidaţilor admişi înlicee, în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere, cuunitatea la care au fost admişi. De asemenea, va fi afişatăsituaţia locurilor rămase libere la fiecare unitate de învăţământliceal din judeţe şi din Bucureşti.

După încheierea primei etape a repartizării computerizate, centrul deadmitere judeţean şi cel al Capitalei transmite fiecărei unitaţi deînvăţământ liceal de stat lista tuturor candidaţilor admişi, pefiliere, profiluri, specializări, domenii ale pregătirii de bază.Aceste liste vor fi afişate la sediile liceelor până cel mai târziuîn 15 iulie.

Înscrierea elevilor în liceele în care au fost admişi va avealoc în perioada 15 - 25 iulie. Candidaţii care nu îşi depundosarele de înscriere până în 25 iulie se consideră retraşi, iarlocurile corespunzatoare sunt declarate neocupate şi vor fiutilizate pentru rezolvarea cazurilor speciale de către comisia deadmitere judeţeană sau de cea a municipiului Bucureşti. Aceşticandidaţi vor fi repartizaţi de comisia de admitere pe locurilerămase libere după rezolvarea cazurilor speciale.

În perioada 26 - 28 iulie, comisia de admitere va rezolvasituaţiile speciale apărute după repartizarea computerizată,respectiv cazurile medicale, schimburile de elevi, redistribuireacandidaţilor gemeni, distribuire sau redistribuire pe locurilerămase libere, pentru apropiere de domiciliu sau corectarea unorerori de transcriere greşită în baza de date computerizată aopţiunilor exprimate de elevi.

Elevii care au rămas cu situaţia neîncheiată la sfârşitulsemestrului al doilea îşi vor încheia situaţia în perioada 25-31august şi vor fi repartizaţi în clasa a IX-a de comisia de admitereîn perioada 1-7 septembrie.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici