REPORTAJ: Black Friday în Bistriţa - Oamenii au stat la cozi pentru televizoare şi aspiratoare

Sute de persoane s-au înghesuit vineri în mai multe magazine din Bistriţa care au făcut reduceri de Black Friday, cele mai mari cozi fiind la reprezentanţe ale retailerilor naţionali de unde s-au cumpărat în general televizoare, aspiratoare şi laptopuri.

732 afișări
Imaginea articolului REPORTAJ: Black Friday în Bistriţa - Oamenii au stat la cozi pentru televizoare şi aspiratoare

REPORTAJ: Black Friday în Bistriţa - Oamenii au stat la cozi pentru televizoare şi aspiratoare (Imagine: Silviu Matei/ Mediafax Foto)

Vineri, în jurul orei 9.00, la un magazin de electronice şi electrocasnice de pe Bulevardul Decebal din Bistriţa cozile erau până în stradă. Înăuntru, oamenii stăteau la cozi la două case: la una au plătit, iar la alta au aşteptat garanţia pentru produse, ceea ce a creat aglomeraţie.

La un moment dat, în magazin nu s-a mai putut intra. Majoritatea celor aflaţi înăuntru aveau în braţe televizoare, plasme, laptopuri şi diverse electrocasnice mici.

La acest magazin unele produse au fost reduse chiar şi cu 60 la sută. Este adevărat că nu cele mai scumpe, fiind vorba de mouse-uri care costau în mod normal 60 de lei, dar s-au vândut cu 19 lei sau de boxe care costau peste 120 de lei, dar s-au vândut cu 60 de lei. Reduceri de 60% au mai fost la webcam-uri, la fiare de călcat, la routere sau aspiratoare. Totuşi, lumea s-a călcat în picioare să pună mâna pe produse ieftine. Cei mai mulţi aveau în braţe televizoare, plasme, LCD-uri.

Înghesuială a fost şi la reprezentaţa unui alt retailer dintr-un complex comercial, de unde oamenii au cumpărat în general televizoare, maşini de spălat şi frigidere.

Aglomeraţie a fost şi în magazinele unei companii locale care vinde electrocasnice. Magazinele au avut reduceri de până la 50 la sută la produsele electronice, electrocasnice şi IT.

Oamenii au cumpărat aspiratoare Philips cu 99 de lei sau un fier de călcat, tot Philips, cu 49 de lei. De altfel, acestea au fost printre cele mai vândute produse.

"E mai multă lume ca de obicei. Nu putem spune că am făcut vânzări record, dar tot timpul am avut magazinul plin. Dacă nu a cumpărat, măcar lumea s-a uitat. Am făcut şi vânzări bune, nu pot spune încă la ce valoare, dar sunt foarte bune", a declarat o vânzătoare.

La Bistriţa, au mai făcut reduceri şi la magazine de haine, însă doar la cele cu produse de lux, însă acestea nu au fost foarte căutate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici