Respectarea măsurilor anti coronavirus, verificată în 26 de penitenciare din ţară

Administraţia Naţională a Penitenciarelor a anunţat, vineri, că a dispus verificări în 26 de penitenciare din ţară cu privire la respectarea măsurilor împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2.

271 afișări
Imaginea articolului Respectarea măsurilor anti coronavirus, verificată în 26 de penitenciare din ţară

Verificări în 26 de penitenciare din ţară

Potrivit unui comunicat al ANP, controalele se vor desfăşura sâmbătă şi duminică.

„Pentru asigurarea unui management funcţional pe linia implementării măsurilor de prevenţie impuse de răspândirea virusului SARS-CoV-2, precum şi pentru identificarea unor potenţiale vulnerabilităţi şi remedierea lor, conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor a dispus efectuarea de verificări, în intervalul 04-05.07.2020, în 26 de unităţi subordonate”, se arată în comunicat.

Verificările vizează aplicarea normelor care privesc accesul în locul de deţinere, efectuarea triajului epidemiologic, respectarea măsurilor igienico-sanitare, dotarea corespunzătoare cu echipamente de protecţie – atât a angajaţilor, cât şi a deţinuţilor.

Mai mulţi angajaţi ai penitenciarelor din ţară au fost depistaţi în ultima perioadă cu COVID-19.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici