Restricţii de circulaţie în Capitală, pentru organizarea ceremoniei dedicate Zilei Imnului/ RUTELE ocolitoare

Traficul din Capitală va fi restricţionat, luni, deoarece are loc ceremonia militară dedicată Zilei Imnului Naţional, care va avea loc în Piaţa Tricolorului din faţa Palatului Cercului Militar Naţional, de pe Calea Victoriei.

1533 afișări
Imaginea articolului Restricţii de circulaţie în Capitală, pentru organizarea ceremoniei dedicate Zilei Imnului/ RUTELE ocolitoare

Traficul din Bucureşti este restricţionat, luni, pentru organizarea ceremoniei dedicate Zilei Imnului

Cu prilejul ceremoniei militare dedicate „Ziua Imnului Naţional al României”, în Piaţa Tricolorului din faţa Palatului Cercului Militar Naţional, de pe Calea Victoriei, poliţiştii anunţă restricţii de circulaţie.

Traficul rutier va fi restricţionat după cum urmează:

- între orele 06.00 – 10.00, pe str. C. Mille, între Calea Victoriei şi str. Ion Brezoianu;
- între orele 08.30 – 10.00, pe Calea Victoriei, între str. Ion Câmpineanu şi Bd. Regina Elisabeta;
- între orele 08.30 – 10.00, pe Bd. Regina Elisabeta, banda I de circulaţie, între Calea Victoriei şi Str. Ion Brezoianu, pe timpul intonării Imnului Naţional.

„În momentul intonării Imnului de Stat, se va restricţiona traficul rutier pe Bd. Regina Elisabeta, între Piaţa Universităţii şi str. Ion Brezoianu, timp de 5 minute, în intervalul 09.00 – 10.00”, informează Brigada Rutieră.

Rute ocolitoare:

- Piaţa Victoriei - Bd. Lascăr Catargiu – Bd. Magheru – Bd. Nicolae Bălcescu – Piaţa Universităţii – Piaţa Unirii;
- Calea Ştirbei Vodă – Str. Berzei – Str. Buzeşti – Piaţa Victoriei;
- Calea Ştirbei Vodă – Calea Victoriei – Str. Dem I. Dobrescu – Bd. Nicolae Bălcescu – Piaţa Universităţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici