Restricţii de circulaţie în perioada Crăciunului. Pe ce drumuri nu se va putea circula

CNAIR informează că în zilele de vineri, 24 decembrie, sâmbătă, 25 decembrie, şi duminică, 26 decembrie, în perioada sărbătoririi Crăciunului, se vor institui restricţii de circulaţie pentru maşinile cu masa de peste 7,5 tone.

552 afișări
Imaginea articolului Restricţii de circulaţie în perioada Crăciunului. Pe ce drumuri nu se va putea circula

Restricţii de circulaţie pentru maşinile de peste 7,5 tone în perioada Crăciunului. Pe ce drumuri nu se va putea circula

Astfel, restricţiile sunt impuse vineri între orele 16.00 şi 22.00, iar sâmbătă şi duminică între orele 6.00 şi 22.00 şi vizează maşinile de peste 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane.

Acestea sunt impuse pe ambele sensuri de mers ale DN7, Piteşti (intersecţia DN7 cu DN7C) - Râmnicu Vâlcea - Vestem (intersecţia DN7 cu DN 1).

Conform CNAIR, încălcarea acestor prevederi constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici