Restricţii de circulaţie în Ungaria. Ce autovehicule sunt vizate de interdicţiile din ţara vecină

MAE informează cetăţenii români care se deplasează pe teritoriul Ungariei că, în intervalul 1 septembrie 2013 - 30 iunie 2014, este interzisă circulaţia pe drumurile publice a autovehiculelor a căror masă totală depăşeşte 7.5 tone în fiecare sâmbătă, de la ora 22.00, până duminică, ora 22.00.

1476 afișări
Imaginea articolului Restricţii de circulaţie în Ungaria. Ce autovehicule sunt vizate de interdicţiile din ţara vecină

Restricţii de circulaţie în Ungaria. Ce autovehicule nu mai au voie să circule în ţara vecină (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax FotoMediafax Foto)

Astfel, începând cu seara zilei de 7 septembrie, ora 22.00, intră în vigoare restricţia menţionată, se arată în comunicatul transmis sâmbătă de MAE.

În intervalul 1 noiembrie 2013 - 31 martie 2014, este interzisă circulaţia pe drumurile publice din Ungaria a vehiculelor de marfă de categorie cu emisii de poluare mai mici decât EURO 3, inclusiv, menţionează sursa citată.

Pentru informaţii suplimentare este recomandată accesarea site-ul www.internet.kozut.hu/splash.html.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici