Restricţii de circulaţie pe Autostrada Soarelui, până la sfârşitul lunii, din cauza unor lucrări

Circulaţia pe Autostrada Bucureşti Constanţa se desfăşoară cu restricţii, până la sfârşitul lunii noiembrie, pe ambele sensuri de mers, din cauza unor lucrări de reparaţii, anunţă Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR).

98 afișări
Imaginea articolului Restricţii de circulaţie pe Autostrada Soarelui, până la sfârşitul lunii, din cauza unor lucrări

Restricţii de circulaţie pe Autostrada Soarelui, până la sfârşitul lunii, din cauza unor lucrări (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Circulaţia pe Autostrada Soarelui va fi restricţionată la kilometrul 21+125, până în data de 30 noiembrie, pentru executarea lucrărilor de reparaţii la rosturile de dilataţie.

Astfel, până în 16 noiembrie vor fi închise banda întâi şi banda de urgenţă pe sensul Cernavodă - Bucureşti, iar între 16 şi 30 noiembrie tot pe sensul Cernavodă - Bucureşti va fi închisă şi banda a doua.

De asemenea, din cauza unor lucrări efectuate la partea carosabilă, circulaţia pe A 2 este restricţionată în perioada 11 - 14 noiembrie pe podurile de la km. 14 şi 16.

Conform CNADNR, în 11 noiembrie va fi închisă banda întâi pe sensul Bucureşti - Cernavodă, în 12 noiembrie va fi închisă banda a doua pe sensul Bucureşti - Cernavodă, iar în 13 şi 14 noiembrie vor fi închise, tot pe rând, şi banda întâi şi a doua de pe sensul Cernavodă - Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici