Restricţii de circulaţie pe DN 1, în staţiunea prahoveană Azuga

Traficul rutier se desfăşoară cu restricţii pe drumul naţional 1, la intrarea în staţiunea prahoveană Azuga, autovehiculele circulând alternativ, pe o singură bandă pentru ambele sensuri, întrucât în zonă au început lucrări de reabilitare a unui pod.

40 afișări
Imaginea articolului Restricţii de circulaţie pe DN 1, în staţiunea prahoveană Azuga

Restricţii de circulaţie pe DN 1, în staţiunea prahoveană Azuga (Imagine: Mediafax Foto)

Şeful Serviciului Poliţie Rutieră Prahova, comisar Costin Tătuc, a declarat că circulaţia se desfăşoară cu restricţii pe DN 1, la kilometrul 133 + 941 metri, la intrarea în staţiunea prahoveană Azuga dinspre Buşteni, acolo unde au început lucrări de reabilitare a podului.

Potrivit sursei citate, lucrările, care ar trebui finalizate, conform proiectului, până la 1 septembrie, se desfăşoară pe o distanţă de o sută de metri, motiv pentru care autovehiculele care tranzitează zona intră alternativ pe singura bandă pe care se mai poate circula.

Traficul este dirijat atât cu semafoare, cât şi de către angajaţi ai firmei care realizează lucrările de reabilitare a podului.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să respecte semnalizarea rutieră, precum şi semnalele agenţilor de circulaţie aflaţi în acea zonă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici