Restricţii de circulaţie pe Valea Oltului, din cauza unor lucrări, începând din septembrie

Traficul rutier va fi restricţionat pe Valea Oltului, la viaductele Cârligu Mare şi Cârligu Mic, unde începând cu luna septembrie se va circula alternativ, pe un singur sens, cu ajutorul semafoarelor electrice.

216 afișări
Imaginea articolului Restricţii de circulaţie pe Valea Oltului, din cauza unor lucrări, începând din septembrie

Restricţii de circulaţie pe Valea Oltului, din cauza unor lucrări, începând din septembrie (Imagine: Mihai Burlacu/Mediafax Foto)

Lucrările vor fi realizate pe DN7 (E81), în judeţul Vâlcea, pe Valea Oltului, la viaductele "Cârligu Mare" şi "Cârligu Mic" (kilometrii 200+615 m şi 237+051 m), se arată într-un comunicat de presă de luni al Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

Astfel, traficul rutier se va desfăşura alternativ, pe câte un sens, cu ajutorul semafoarelor electrice.

Tot pe DN7, în perioada 3-28 septembrie, în dreptul localităţii Seaca din judeţul Vâlcea, între kilometrii 188+300 m şi 188+700 m, se vor executa lucrări pentru realizarea unei benzi de decelerare în zona unui complex expoziţional.

Poliţiştii rutieri le recomandă şoferilor ca, în aceste condiţii, să circule pe alte rute, pentru a nu se forma coloane de autovehicule.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici